Condicions d'ús

Collverd SA comercialitza foie gras fresc i altres productes de l'ànec que repartim mitjançant missatgeria refrigerada.

Condicions de compra

Pots realitzar la teva comanda qualsevol dia, repartim tots els dies laborables (excepte divendres) i entreguem la teva compra en les següents 24-48 hores de que la teva comanda arribi al magatzem. El paquet surt quan hem comprovat les comandes i confirmats els pagaments (per transferència bancària pot trigar més la comprovació), empaquetat i etiquetat el paquet i trucat al nostre partner de logística i transport en fred Integra2.

En 24 hores, rebreu la vostra comanda, a punt per cuinar o conservar en nevera sense haver perdut cap de les seves característiques, garantim el control de la temperatura fins a la porta de casa teva. Per no endarrerir l'entrega cal que sigueu a casa o localitzable el dia de l'entrega, que hàgiu revisat les vostres dades d'entrega i que doneu un telèfon de contacte.

Collverd SA ofereix dues formes de pagament:

1- Targeta de crèdit o dèbit. A través d'una passarel·la de pagament segura amb CatalunyaCaixa (Sermepa-Servired) podràs realitzar les teves compres amb total garantia. El teu pagament quedarà degudament registrat i nosaltres procedirem a enviar la teva comanda.

2- Transferència bancària: Podràs fer la teva directament un ingrés o transferència bancària al nostre compte. Un cop comprovat el pagament procedirem a la preparació de la comanda, això pot trigar una mica més però et mantindrem informat de la situació de la teva comanda.

Pagament segur

El procés de pagament funciona sobre un servidor segur utilitzant el protocol SSL (Secure Socket Layer). El servidor segur estableix una connexió de manera que la informació es transmet xifrada mitjançant algoritmes de 128 bits, que asseguren que només sigui intel · ligible per l'ordinador del client i el del Lloc Web. D'aquesta manera, en utilitzar el protocol SSL es garanteix:
1. Que el client comunica les dades al centre servidor de Branddi i no a qualsevol altre que intentés fer-se passar per aquest.
2. Que entre el client i el centre servidor de Branddi les dades es transmeten xifrades, evitant la seva possible lectura o manipulació per tercers.

Collverd SA no té accés a les dades confidencials utilitzades per fer el pagament i per tant no els emmagatzema. Unicament l'entitat bancària té accés a les dades.